-
Експресно плаќање

Ве молиме, внесете ги вашите детали подолу за да го завршите купувањето

Već ste registrovani? Kliknite ovdje da se prijavite.

ПлаќањеПраќаме нарачка,
ве молиме почекајте!
Задолжителна информација
Задолжителна информација
Задолжителна информација
Задолжителна информација
Задолжителна информација
Задолжителна информација
Задолжителна информација

Плаќање

Плаќање при прием

Поглед

Име на производот

Количина

Вкупно

Вкупно

Пратете ми ја веднаш

Со праќање на нарачката го прифаќам плаќањето.

Заборавен артикал? Измени кошничка

Осигурување на пакетот
49.00 ден
Приоритетна достава
99.00 ден
+ 1 година гаранција
199.00 ден

Квалитетни и уникатни производи по супер цени

Пријавете се на нашиот newsletter и дознајте сѐ за најновите понуди на Rabaho!

icon-safe-shopping
Сигурно купување

Ние ги користиме најдобрите безбедносни мерки за да ја процесираме вашата нарачка, и да обезбедиме вашите информации за нарачката да бидат заштитени.

icon-shipping
Сигурна испорака

Одговорни сме за безбедна испорака на производот на Вашата адреса во исправна состојба

icon-package
Време на испорака 24 ч

Нарачаните производи ги испорачуваме во најкраток период од еден ден од примањето на уплатата.

icon-list
Висококвалитетно оценување

Производот е направен од материјал со висок кквалитет, кој овозможува едностана и сигурна употреба на производот.

icon-heart
Гаранција на производ

Гаранцијата и рокот на отплата важат 44 дена. Во овој период ние ќе ви вратиме парите ако не сте задоволни од производот.